Το εστιατόριο Θεσσαλία είναι μία σταθερή αξία στα γαστρονομικά δρώμενα της Κηφισιάς από το 1978 και βρίσκεται στην οδό Ελαιών 19, κοντά στην πλατεία Νέας Κηφισιάς και είναι εύκολα προσβάσιμο από την έξοδο προς Κηφισιά της Εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας.  Η αίθουσα του εστιατορίου μας, είναι διαμορφωμένη με μεράκι και μπορεί να φιλοξενήσει γάμους, βαφτίσεις, κοινωνικές και επαγγελματικές εκδηλώσεις, έως και 120 ατόμων.

Ο εσωτερικός χώρος είναι προσεγμένος και ζεστός διαθέτει επιπλέον μία ξεχωριστή αίθουσα την οποία μπορούμε να την λειτουργήσουμε σαν prive αίθουσα χωρητικότητας έως 35 ατόμων, καθώς και ένα στεγασμένο εξωτερικό χώρο, ιδανικό για τους καπνιστές όταν ο καιρός είναι πιο κρύος, που λειτουργεί όλον το χρόνο. Επίσης διαθέτει και έναν υπέροχο, καταπράσινο κήπο με σκιερά πλατάνια, ο οποίος είναι ανοιχτός για τους επισκέπτες όταν ο καιρός επιτρέπει.

Το μενού μας απευθύνεται στους λάτρεις της ελληνικής σπιτικής κουζίνας, το αναβαθμίσαμε πρόσφατα γευστικά, εμπλουτίζοντάς το με φρέσκα, εποχιακά προϊόντα της ελληνικής γης χρησιμοποιώντας αυθεντικές συνταγές της Θεσσαλίας, χωρίς συμβιβασμούς και εκπτώσεις στην ποιότητα. Περιλαμβάνει νόστιμα μαγειρευτά, μεγάλη ποικιλία κρεάτων στη σχάρα, λαχταριστά ορεκτικά και σαλάτες, αλλά και κάποιες προτάσεις εμπνευσμένες από την ιταλική κουζίνα. Στο ξυλόφουρνο μας ετοιμάζουμε, λαχταριστές πίτσες αλλά και πεντανόστιμα παραδοσιακά ελληνικά  μαγειρευτά.

Ανάλογα με το ύφος της κάθε εκδήλωσης είμαστε σε θέση να αναλάβουμε την ανάλογη διακόσμηση του χώρου μας. Το άριστα καταρτισμένο προσωπικό μας θα αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις σε εσάς και στα αγαπημένα σας πρόσωπα και υπόσχονται την απόλυτη επιτυχία στην εκδήλωσή σας στις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς.

Το Parking είναι πανεύκολο στην οδό Ελαιών 19, και για εσάς που επιθυμείτε τις υπηρεσίες παρκαδόρου συνεργαζόμαστε με πολύ έμπειρους παρκαδόρους.

Θα είναι μεγάλη χαρά για μας να συζητήσουμε μαζί σας για όλες τις λεπτομέρειες και να σας δώσουμε μια αναλυτική προσφορά, προκειμένου να εξασφαλίσουμε την επιτυχία της εκδήλωσης σας. 

Μπορείτε να δείτε περισσότερες φωτογραφίες από εκδηλώσεις Γάμου & Βάπτισης που έχουμε φιλοξενήσει πατώντας τις παρακάτω φωτογραφίες

Γάμος στο Θεσσαλία