Διαθέτουμε εσωτερικό χώρο & καταπράσινη αυλή!

Εστιατόριο Θεσσαλία ένα όνομα, μια ιστορία… Σταθερή αξία στα γαστρονομικά δρώμενα εδώ και 35 χρόνια (από το 1978), της Κηφισιάς συνεχίζει την αδιάλειπτη πορεία του, παρασύροντας στη γευστική δίνη του, τους απανταχού λάτρεις της ελληνικής σπιτικής κουζίνας.

Βρίσκεται στην οδό Ελαιών 19, κοντά στην πλατεία Νέας Κηφισιάς και είναι εύκολα προσβάσιμο από την έξοδο προς Κηφισιά της Εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας.

Τα σκιερά πλατάνια της περιποιημένης αυλής προλογίζουν την κομψότητα του εσωτερικού χώρου, με τους τούβλινους τοίχους, τα φωτιστικά που παραπέμπουν σε πυροφάνια.

Οι μοσχομυριστές εμπνεύσεις των chef μας είναι κατά βάση ελληνικές χωρίς να απουσιάζουν σπεσιαλιτέ από τη διεθνή κουζίνα. Στον κατάλογό του θα βρείτε νόστιμα μαγειρευτά, μια τεράστια ποικιλία κρεάτων της ώρας, λαχταριστά ορεκτικά και σαλάτες, αλλά και κάποιες προτάσεις εμπνευσμένες από την ιταλική κουζίνα, καθώς και πίτσα στον ξυλόφουρνο.

Αναλαμβάνουμε τις κοινωνικές και επαγγελματικές σας εκδηλώσεις στο εστιατόριο μας και διαθέτουμε πριβέ αίθουσα έως 35 ατόμων. Επίσης παρέχουμε ολοκληρωμένη τροφοδοσία (catering), σε επαγγελματικούς χώρους, στο σπίτι, σε πάρτυ, γιορτές και άλλες εκδηλώσεις..

Σερβίρουμε καθημερινά, από τις 12:00 το μεσημέρι έως τις 00:30 τα μεσάνυχτα και στέλνουμε (Delivery) στο σπίτι σας, στο γραφείο και την επιχείρηση σας, όλες τις ημέρες του χρόνου και προσαρμόζουμε την κουζίνα μας ανάλογα (νηστίσιμα, σούπες, μαγειρίτσα, μπακαλιάρο κλπ).