14/11/2015    Διατηρούμε τις τιμές μας σταθερές!

Διατηρούμε τις τιμές μας σταθερές 

 

Αγαπητοί φίλοι με χαρά σας ενημερώνουμε πως παραμένουμε καθημερινά κοντά σας και συνεχίζουμε να απορροφούμε την αύξηση του ΦΠΑ και τον χειμώνα!

Αποφασίσαμε επίσης δείχνοντας την αλληλεγγύη μας σε εσάς τους πελάτες μας να συνεχίσουμε να απορροφούμε την αύξηση του ΦΠΑ στην εστίαση και συνεπώς να διατηρήσουμε σταθερές τις τιμές μας. Παράλληλα ισχύει κανονικά η δυνατότητα πληρωμής στο εστιατόριο μας, με πιστωτικές & χρεωστικές κάρτες.  

Στο εστιατόριο μας καθημερινά ετοιμάζουμε πολλά γευστικότατα μαγειρευτά φαγητά, με φρέσκα, εποχιακά προϊόντα της ελληνικής γης χρησιμοποιώντας αυθεντικές συνταγές της Θεσσαλίας. Για εσάς που επιθυμείτε να σας στείλουμε (Delivery) στο σπίτι σας, στο γραφείο η την επιχείρηση σας, σας δίνουμε την δυνατότητα να επιλέξετε από αυτά που είναι διαθέσιμα την ώρα της παραγγελίας σας, σ’ αυτόν τον σύνδεσμο:

Εστιατόριο Θεσσαλία, σταθερή αξία από το 1978, στην οδό Ελαιών 19, κοντά στην πλατεία Νέας Κηφισιάς και στην έξοδο της Εθνικής οδού.

Σερβίρουμε καθημερινά, από τις 12:00 το μεσημέρι έως τις 00:30 μετά τα μεσάνυχτα και στέλνουμε (Delivery) στο σπίτι σας, στο γραφείο και την επιχείρηση σας, όλες τις ημέρες του χρόνου και προσαρμόζουμε την κουζίνα μας ανάλογα (νηστίσιμα, μαγειρίτσα, μπακαλιάρο κλπ).

Διατηρούμε τις τιμές μας σταθερές